خرما مضافتی 1401 عامل مهم سرطان روده در یک سال اخیر

خرما میوه درخت خرما Phoenix dactylifera است که بومی مناطق نیمه گرمسیری اطراف خلیج فارس است.

نخل خرما می تواند تا 200 سال عمر کند و پس از حدود 5 تا 6 سال برای اولین بار میوه می دهد.

خرما مضافتی 1401 دارای مزه ی فوق العاده عالی می باشد.

خرمای تازه به اندازه آلو است و دارای تفاله ای نرم و خوش طعم با هسته سفت و غیرقابل خوردن است.

از آنجایی که خرما برای مدت طولانی نگهداری نمی شود، معمولاً به صورت خشک فروخته می شود.

هنگامی که خرما خشک و نگهداری می شود، میزان آب میوه به حدود 20 درصد کاهش می یابد.

این کار را می توان با خشک کردن طبیعی یا مصنوعی انجام داد.

خرمای خشک هنوز هسته خود را دارد و در صورت نگهداری مناسب می توان آن را حدود شش تا دوازده ماه نگهداری کرد.

آنها به اروپا صادر می شوند و در اینجا نیز قابل مصرف هستند.

پس از خشک شدن، گوشت هنوز نرم و بسیار شیرین است.

خرما مضافتی 1401

اگر خرمای خشک در رطوبت بسیار بالا نگهداری شود، گوشت آن سفت و سفت می شود و تقریباً غیر قابل خوردن است.

بنابراین، آنها باید همیشه خنک و خشک نگه داشته شوند تا ماندگاری طولانی داشته باشند.

خرمای خشک یک ماده عالی برای سالاد میوه یا موسلی است.

همچنین اغلب در تهیه انواع شیرینی استفاده می شود. از خرمای خشک در نان میوه ای نیز استفاده می شود.

خرمای خشک به عنوان بمب انرژی

در آلمان، خرمای خشک تقریباً در همه جا به صورت تجاری در دسترس است، در حالی که میوه تازه به ندرت در دسترس است.

خرمای خشک طعمی بی نظیر و بسیار شیرین دارد و حاوی مقدار زیادی فروکتوز و گلوکز است.

آنها یک غذای شیرین هستند، اما در عین حال آنها بمب های انرژی کوچکی هستند.

خرمای خشک هنوز حاوی تمام ویتامین ها و مواد معدنی است و به ویژه سرشار از فیبر است که برای هضم خوب ضروری است.

با توجه به این اثر گوارشی، خرمای خشک نیز به عنوان یک ماده در ملین های طبیعی یافت می شود.