پیازچه در تعداد زیادی غذا ما را همراهی می کند، این یک سبزی خوشمزه است که در خانواده با سیر و پیاز مشترک است.
نام علمی آن Allium porrum است و تا به امروز منشاء دقیق آن مشخص نیست.
خاستگاه آن در ترکیه، اسرائیل، مصر و منطقه بین النهرین قرار دارد.
پیاز محلی امروز دارای قیمتی بسیار مناسب می باشد و باید در محیطهای غیر مرطوب نگهداری شود.
رومیان از گسترش آن مراقبت کردند، که در قرون وسطی به یک محصول کلیدی برای جلوگیری از قحطی تبدیل شد.
پیازچه طعم ملایمی دارد، از پیاز یا سیر ریزتر است. ما می توانیم انواع مختلفی پیدا کنیم، اگرچه تقریبا همیشه تره معمولی را پیدا می کنیم.
پیاز غذایی است که 89 درصد آن آب است که آن را به غذایی بسیار سبک تبدیل می کند و برای هر وعده غذایی ایده آل است.
در هر 100 گرم فقط 38 کیلو کالری دارد، دارای مقادیر زیادی ویتامین C، عناصر کمیاب، کلسیم و پتاسیم است.
همچنین دارای فلاونوئید کورستین است که یک آنتی اکسیدان قوی است.
فواید مصرف پیاز
پیاز معمولا به مقدار کم در بسیاری از وعده های غذایی، از سالاد گرفته تا سرخ کرده، گنجانده می شود.
در واقع، یافتن پیاز در میان اجزای بسیاری از وعدههای غذایی و حتی سسهای از پیش آماده شده، آسان است.
بیماری های قلبی عروقی
یکی از فوایدی که با مصرف پیاز می توانیم از آن بهره مند شویم، بهبود بیماری های قلبی عروقی است.
پیاز دارای اجزایی است که از تشکیل لخته خون و تجمع کلسترول بد جلوگیری می کند.
اگر تری گلیسیرید بالایی نیز داشته باشیم، پیاز می تواند به ما کمک کند تا آنها را ثابت نگه داریم، اگرچه واضح است که این موضوع در یک رژیم غذایی متعادل قابل درک است.
پیاز همیشه به عنوان یک غذای ادرارآور خوب در نظر گرفته شده است، مناسب برای کسانی که می خواهند مایعات را از بین ببرند.
اگر مشکل شما این است، حقیقت این است که غذای خوبی برای افزودن به وعده های غذایی است، به خصوص اگر آن را خام بخوریم.
این غذا آب زیادی دارد اما پتاسیم و سدیم کمی هم دارد.
اگر به دلیل احتباس مایعات باشد، به از بین بردن مایعات کمک می کند و تورم در پاها را بهبود می بخشد.