پیاز سرخ شده عسلی در هر خانواده هندی به عنوان یک دافع گرما در نظر گرفته می شود. در تابستان، خوردن یا حمل پیاز برای جلوگیری از گرمازدگی ضروری است. همچنین برای درمان گرمازدگی استفاده می شود و برای کف دست و پا استفاده می شود. یکی از معروف ترین Dadi Ka Nuskha است که در تابستان های سوزان استفاده می شود.
پیاز یک ماده همه کاره در غذاهای هندی است. به دلیل طعم و بوی قوی که دارد طعم خاصی دارد. در زمینه های مختلف استفاده می شود:
از پیاز خام به عنوان سالاد با سبزیجات دیگر استفاده کنید
تادکا سیر پیاز در سبزیجات، غذاهای غیر گیاهی و دستور العمل هایی برای طعم دادن
آن را در سوپ سبزیجات مخلوط کنید
برای تهیه رایتا پیاز کشک را به آن اضافه کنید
پیاز پاراتا به عنوان صبحانه
برش های پیاز را به میان وعده های مختلف مانند ساندویچ، برگر و غیره اضافه کنید.
آن را با سبزیجات دیگر بپزید
در برخی از محصولات نانوایی مانند نان سیر پیاز استفاده کنید
می توان آن را به انواع غذاهای خوش طعم، گوشت اضافه کرد
عوارض پیاز
اگرچه پیاز فواید بی شماری برای سلامتی دارد، اما خوردن آن مضراتی نیز دارد. آن ها هستند:
اگرچه آلرژی به پیاز غیر معمول است، اما وجود دارد. این افراد ممکن است علائمی مانند معده درد، ناراحتی معده، گاستریت، سوزش سر دل و غیره را نشان دهند. لمس آنها در موارد نادر می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود.
بوی بد و بوی بد می دهد
برخی از افراد آلرژی به کربوهیدرات و فیبر خاصی را در پیاز نشان می دهند که به نام FODMAP شناخته می شود.
همانطور که همه ما می دانیم پیاز باعث گریه ما می شود. این به دلیل گازی است که به عنوان عامل اشک آور شناخته می شود. هنگام بریدن پیاز بیرون می آید. اگرچه این در همه رایج است، اما برخی از افراد ممکن است در نتیجه سوزش بیش از حد چشم و دهان را تجربه کنند.
پیاز عوارض جانبی کمتری در انسان دارد اما برای حیوانات تهدید کننده است. برای حیوانات خانگی مانند سگ، گربه و سایر حیوانات از جمله میمون و اسب کشنده است.