سرکه انگبین راه حلی برای بسیاری از مشکلات بهداشتی و مراقبتی است.
اغلب در خانه برای اطمینان از بهداشت، افزودن طعم به غذاها و سالادها و همچنین برای تعدادی از مشکلات سلامتی استفاده می شود.
سرکه انگبین دکتر روازاده از مواد درجه یک تولید و مورد استفاده قرار می گیرد.
خاصیت محافظتی سرکه به دلیل اسید استیک موجود در ترکیب آن است.
محلول 0.1 درصد اسید استیک از رشد بسیاری از باکتری های مسمومیت غذایی و کپک جلوگیری می کند.
در حالی که محلول 0.3 درصد مایکوتوکسین از رشد کپک ها جلوگیری می کند.
اثر اسید استیک در نگهداری سرکه با وجود نمک (NaCl) و سایر خواص محصول که مانع از رشد میکروارگانیسم ها می شود، افزایش می یابد.
مانند سایر انواع سرکه، جزء اصلی سرکه انگبین اسید استیک است.
همچنین سرکه انگبین حاوی مواد دیگری مانند اسید سیتریک لاکتیک و مالیک و باکتری است.
سرکه انگبین یک ابزار آشپزی همه کاره است.
همچنین به عنوان سس سالاد و به عنوان یک ماده در خمیر و البته به عنوان یک ماده ضروری برای نگهداری استفاده می شود.
علاوه بر این، در زندگی روزمره مفید است – برای حذف انواع مختلف آلاینده ها از بسیاری از سطوح، مقیاس و بوهای نامطبوع.
بسیاری از مردم بر این باورند که سرکه انگبین فواید زیادی دارد.
اصلی ترین ها؛ مشکلات گوارشی، مشکلات پوستی، از افزایش وزن جلوگیری می کند، شوره سر را کاهش می دهد و فوایدی برای سلامت قلب دارد.
اما در حالی که سرکه انگبین دارای مزایای بسیاری است که توسط تحقیقات علمی پشتیبانی می شود، موارد اثبات نشده نیز وجود دارد.
سرکه انگبین که حاوی پروتئین، آنزیم و فیبرهای باکتریایی پری بیوتیک است، فواید زیادی دارد.
با این حال، اگر اقدامات دیگری برای سلامتی خود انجام ندهید، استفاده از سرکه انگبین تاثیر زیادی نخواهد داشت.
به عنوان مثال، با این تصور که سرکه انگبین به کاهش وزن کمک می کند، یک رژیم غذایی سالم متعادل و ورزش را نباید نادیده گرفت.