بیشتر چربی های موجود در انواع مختلف بادام زمینی از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع بدست می آیند.
کمتر از 5 درصد به طور متوسط معمولاً از چربی های اشباع شده (که نوعی رگ های ما را مسدود می کند) به دست می آید.
طبق گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، رژیم غذایی حاوی سطوح بالای چربی های تک غیراشباع می تواند سطح کلسترول خون فرد را بهبود بخشد که به نوبه خود می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهد.
بادام زمینی سرخ شده را می توان به عنوان میان وعده استفاده نمود.
بادام زمینی طبیعی تنها از دو ماده تشکیل شده است (بادام زمینی و نمک)، در حالی که بیشتر کره های بادام زمینی که در فروشگاه های مواد غذایی بزرگ شما یافت می شوند
این بادام زمینی معمولاً دارای غلظتهای بالاتر چربیهای اشباع هستند.
به خصوص برای آن دسته از ما که از خوردن آن لذت می بریم، که ممکن است به اندازه کافی برای تامین نیازها یا اهداف شما غذا نخوریم، و/یا کسانی از ما که ممکن است به طور منظم پروتئین کافی مصرف نکنیم.
شما همیشه می توانید آن را با شکلات تلخ نیز ست کنید!
ما نمی توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که بادام زمینی یک غذای بسیار پر کالری است.
همانطور که در مورد هر غذای پر کالری وجود دارد، مهم است که از آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل کلی لذت ببرید.
اگر طعم و پروتئین بادام زمینی را میخواهید اما کالری کمتری داشته باشد، به جای استفاده از نوع واقعی، یک نوع پودر شده را امتحان کنید.
در نهایت، خودتان را درمان کنید، اما خودتان را فریب ندهید.
اگر با قاشقهای اندازهگیری یک قاشق غذاخوری را به چشم میزنید
افراط کردن آسان است (حتی ناخواسته)، بنابراین توصیه میکنم اگر میخواهید میزان مصرف خود را تعدیل کنید (مخصوصاً اگر میخواهید چربی بدنتان را از بین ببرید) سهم خود را وزن کنید.
برای اینکه ببینید وزن کردن غذاها به جای استفاده از اندازهگیری حجم چقدر میتواند تفاوت داشته باشد