شکر قهوه ایی می تواند میزان ویتامین B را در افراد افزایش دهد

محافظت از پوست

بافت طبیعی شکر قهوه ای شبیه شن و ماسه مرطوب است، اما ساینده تر است و فقط سلول های مرده پوست و موادی را که منافذ را از بدن شما می بندند، از بین می برد.

به همین دلیل می توان از آن به عنوان یک درمان پوست، مرطوب کننده جزئی و غنی کننده ویتامین B استفاده کرد که از پوست شما در برابر اثرات پیری محافظت می کند.

محتوای کالری و فواید خون

مانند شکر سفید، شکر قهوه‌ای نیز می‌تواند انرژی بدن شما را برای مدت کوتاهی افزایش دهد و در لحظاتی که احساس ضعف می‌کنید، به شما قدرت موقت و بیدار شدن می‌دهد.

پودر نبات دارچین بیز را می توان از به جای شکر استفاده نمود و خاصیت بسیار زیادی دارد.

با این حال، از آنجایی که قندها فاقد مواد مغذی هستند، فقط می توانند انرژی را در دوره های کوتاهی تامین کنند و پس از آن، ما به دنبال انرژی بیشتری هستیم.

این اثر به دلیل کاهش سطح هورمون سروتونین طبیعی ایجاد می شود.

شکر

شکر قهوه ای یک فرآورده قندی ساکارز با رنگ قهوه ای متمایز به دلیل وجود ملاس است.

این یا یک قند نرم تصفیه نشده یا نیمه تصفیه شده است که از کریستال های قند با مقداری ملاس باقیمانده (شکر قهوه ای طبیعی) تشکیل شده است.

یا با افزودن ملاس به شکر سفید تصفیه شده (شکر قهوه ای تجاری) تولید می شود.

Codex Alimentarius به شکر قهوه ای نیاز دارد که حداقل 88 درصد ساکارز به اضافه قند معکوس داشته باشد.

شکر قهوه ای تجاری بر اساس حجم کل حاوی 3.5 درصد ملاس (شکر قهوه ای روشن) تا 6.5 درصد ملاس (شکر قهوه ای تیره) است.

بر اساس وزن کل، شکر قهوه ای تجاری معمولی تا 10 درصد ملاس دارد.

این محصول به طور طبیعی به دلیل ماهیت رطوبت سنجی ملاس مرطوب است و اغلب با برچسب “نرم” شناخته می شود.

محصول ممکن است تحت پردازش قرار گیرد تا محصولی را که برای جابجایی صنعتی جریان بهتری داشته باشد، ارائه دهد.

افزودن رنگ یا سایر مواد شیمیایی ممکن است در برخی مناطق یا برای محصولات صنعتی مجاز باشد.