فواید زردآلو خشک بی پایان است، با این حال، مصرف بیش از حد زردآلو خشک می تواند مشکلاتی را ایجاد کند.
فیبر رژیمی، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زردآلو زمانی که خشک شود، غلیظ می شود.
میوه خشک زردآلو دارای طعم بی نظیری می باشد و مزه بسیار خوبی دارد.
با این حال، کالری را نیز افزایش می دهد، این می تواند مشکلاتی را در کنترل وزن ایجاد کند.
اگرچه سالم است، اما به دلیل قندی که دارد باید با احتیاط مصرف شود، باید از مصرف کنترل شده اطمینان حاصل کرد تا قند خون را بالا نبرد.
علاوه بر این، فواید هسته زردآلو نیز محل بحث است.
ماده آمیگدالین (همچنین به عنوان ویتامین B17 و لاتریل شناخته می شود) موجود در هسته زردآلو که ادعا می شود برای درمان سرطان استفاده می شود، می تواند عواقب منفی داشته باشد.
از مصرف زیاد این ماده باید پرهیز کرد، زیرا ممکن است علائمی مانند استفراغ، سرگیجه، تعریق و غش ایجاد کند و عواقب جدی در پی داشته باشد.
قبل از مصرف هسته زردآلو که هنوز فواید آن در درمان سرطان ثابت نشده است، با پزشک خود مشورت کنید.
آیا زردآلو ضعیف است؟
زردآلو خشک غذایی است که به لطف فیبر غذایی موجود در آن می توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید.
اما ادعایی مانند «زردآلو ضعیف می شود» ادعایی ثابت نشده است.
همچنین، اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، کالری زردآلو خشک می تواند مشکل ساز باشد. در این مرحله، مصرف زردآلو تازه صحیح تر است.
میزان کالری زردآلو خشک از کنجکاوترین سؤالات است. یک میوه زردآلو خشک به طور متوسط ۲۵ کیلو کالری انرژی دارد.
ارزش غذایی زردآلو خشک چیست؟
زردآلو خشک با ارزش غذایی بالا؛ علاوه بر ویتامین های A، B، C، E، حاوی آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و فیبر نیز می باشد.
۱ میوه خشک شده حاوی ۵٫۰۵ گرم کربوهیدرات، ۱٫۱۲ گرم فیبر، ۰٫۰۶ گرم چربی، ۱۰ میلی گرم کلسیم، ۱۶۵٫۴ میلی گرم پتاسیم، ۱٫۲ میلی گرم سدیم، ۴٫۲۵ میلی گرم ویتامین C، ۸ میلی گرم و ۱۵۸ ویتامین C است.
از آهن زردآلو خشک حاوی کلسترول نیست.